Descrierea produsului

Snecuri Transportoare cu spira fara arbore SSC sunt destinate manipularii deseurilor municipale solide, deseuri de cernere si a materialelor plutitoare, a materialelor deshidratate, a namolului vascos sau conditionat, a alimentelor, cremelor sau pastelor ambalate, a deseurilor rezultate din procesarea carnii, pestelui, fructelor si legumelor.

Descrierea produsului

Snecuri Transportoare cu spira fara arbore SSC

Transportoarele (elicoidale) cu spira fara arbore SSC asigura o capacitate de productie ridicata si posibilitatea de a manipula materiale deosebit de dificile.

Sunt destinate manipularii deseurilor municipale solide, deseuri de cernere si a materialelor plutitoare, a materialelor deshidratate, a namolului vascos sau conditionat, a alimentelor, cremelor sau pastelor ambalate, a deseurilor rezultate din procesarea carnii, pestelui, fructelor si legumelor.

Snecuri Transportoare cu spira fara arbore SSC sunt o alternativa a transportorului elicoidal traditional cu spira cu arbore. Materialul este transportat de o spira fara arbore pentru conditii de lucru foarte de grele, care aluneca pe o captuseala rezistenta la uzura, cu frecare redusa, in interiorul jgheabului transportorului.

Jgheaburile cu sectiune in forma de U sunt formate din sectiuni longitudinale, sunt fabricate din otel carbon sau otel inoxidabil 304L / 316L si cu un finisaj al suprafetei corespunzator.

Componentele fabricate, cu exceptia spirei pentru conditii de lucru extrem de grele, sunt proiectate pentru conditii grele de nivel mediu. Sectiunea transversala a partii inferioare a jgheabului este putin mai larga decat profilele laterale, pentru a permite captuselii sa fie amplasata in partea de jos a jgheabului. Dupa asamblarea completa a jgheabului, captuseala este fixata pe profilele laterale de la partea de sus a jgheabului. La un capat al jgheabului se afla un stut de evacuare vertical sau incastrat. La capatul de actionare, transportorul elicoidal este echipat cu o placa de capat pentru sustinerea lagarului de reazem de capat, cu un cuplaj pentru arbore cu flansa pentru conexiunea la melc.

Unitatea de actionare instalata depinde de aplicatie.

Echipamentul SSC poate fi alimentat de sus prin jgheabul deschis (standard), sau printr-un stut de admisie incorporat in capacul jgheabului, prins in bolturi (dotare optionala) sau din lateral, printr-un stut de admisie special, in zona de incarcare a jgheabului (dotare optionala).

Caracteristici snecuri transportoare cu spira fara arbore SSC:

  • Capacitate de productie: pana la 45 mc/h (38 cfm) pentru namol, pana la 12,9 mc/h (15 cfm) pentru deseuri de sitare/cernere
  • Putere de actionarse: 0,55 kW (0,75 CP) ~ 9,2 kW (12.34 CP)
  • Jgheab si melc fabricat din otel carbon sau otel inoxidabil 304L / 316L
  • Captuseala jgheabului: UHMWP

Solutii in functie de sector

Industria alimentara:
– Procesarea produselor pescaresti
– Procesarea fructelor si legumelor
– Procesarea carnii
– Vinarii, Distilerii, Procesarea uleiului si semintelor.

Tehnologia mediului:
– Epurarea apelor uzate industriale (inclusiv tratarea namolului)
– Abatoare (macelarii)
– Ape reziduale provenite din industria bauturilor
– Ape reziduale provenite din procesarea alimentelor
– Ape reziduale provenite din procesarea fructelor si legumelor
– Prelucrarea celulozei, amidonului, hartiei si a produselor secundare
– Tabacarii, vopsire fibre
– Ape reziduale rezultate din prelucrarea materiilor plastice
– Epurarea apelor uzate municipale (inclusiv tratarea namolului)
– Tratarea reziduurilor solide industriale / Procesarea si tratarea produselor secundare de origine animaliera

Produse vandute de Proconsil Grup.

Video

 

error: Continut protejat!