Descrierea produsului

Valve ghilotina (sibare) inclinate VDI adauga la simpla curgere a materialului prin cadere libera posibilitatea de a regla debitul materialului. Forma speciala asimetrica a lamei face posibila reglarea debitului, adaugand, in anumite limite, proprietati de alimentare volumetrica unitatii. Lama inclinata a valvei ghilotina (sibarului) inclinata VDI formeaza o fanta in forma de ochi cu corpul interior conic asimetric. Cu cat este mai larg deschis ochiul, cu atat trece prin acesta mai mult material, cu cat este mai inchis cu atat este mai redus debitul de material.

Descrierea produsului

Valve ghilotina (sibare) inclinate VDI

Valve ghilotina (sibare) inclinate VDI adauga la simpla curgere a materialului prin cadere libera posibilitatea de a regla debitul materialului. Forma speciala asimetrica a lamei face posibila reglarea debitului, adaugand, in anumite limite, proprietati de alimentare volumetrica unitatii.

Lama inclinata a valvei ghilotina (sibarului) inclinata VDI formeaza o fanta in forma de ochi cu corpul interior conic asimetric. Cu cat este mai larg deschis ochiul, cu atat trece prin acesta mai mult material, cu cat este mai inchis cu atat este mai redus debitul de material.


Corpul interior este format prin turnare dintr-un material compozit din polimer SINT. Lama este fabricata din otel carbon sau otel inoxidabil. Valva poate fi actionata manual, pneumatic sau printr-un motoreductor electric. Valva nu se deschide complet, ci lama se deplaseaza in pozitii intermediare cu ajutorul unor senzori de pozitie. Pentru a forta materialul sa curga la debite reduse, valva ghilotina (sibarul) VDI etans la praf poate fi echipat cu un ciocan pneumatic suplimentar, care in timpul functionarii imprima socuri repetate asupra corpului interior al valvei.

Valva ghilotina (sibarul) inclinata VDI adauga la simpla curgere a materialului prin cadere libera posibilitatea de a regla debitul materialului. Forma speciala asimetrica a lamei face posibila reglarea debitului, adaugand, in anumite limite, proprietati de alimentare volumetrica unitatii. Valvele ghilotina (sibarele) VDI pot fi montate la gura de evacuare a cuvelor, rezervoarelor, silozurilor, transportoarelor elicoidale sau la gura de admisie a burdufurilor telescopice de incarcare.

Datorita diferitelor optiuni pentru lama, sunt utilizate in toate sectoarele industriale, inclusiv in aplicatiile din industria alimentara.

Caracteristici:

  • Cadru din otel carbon sau inoxidabil, cu captuseala si invelis din material compozit din polimer SINT
  • Lame interschimbabile din otel carbon, otel inoxidabil sau polimer SINT
  • Actionari interschimbabile: manuale, pneumatice sau cu motoreductor
  • Pozitii intermediare ale lamei, pentru alimentare
  • Stut de admisie conic
  • Design etans la patrunderea prafului
  • Rezistenta ridicata la abraziune

Produse vandute de Proconsil Grup.


Video

error: Continut protejat!