Descrierea produsului

Valvele ghilotina (sibare) de tip VL sunt alcatuite dintr-un cadru din otel carbon sau otel inoxidabil din doua bucati, acoperit partial cu material compozit pe baza de polimer SINT, precum si o lama fabricata din polimer SINT, otel carbon sau otel inoxidabil. Utilizarea materialelor compozite pe baza de polimer SINT cu proprietati unice mareste considerabil rezistenta la abraziune in comparatie cu sibarele traditionale. In plus face inutila utilizarea garniturilor cu flansa.

Descrierea produsului

Valve ghilotina VL

Folosirea polimerului special SINT in construirea gamei de sibare VL face din aceste valve echipamentul ideal in interceptarea fluxului de materiale pulverulente sau sub forma de granule alimentat gravitational sau pneumatic.

 

Valve ghilotina VL sunt disponibile in diverse configuratii, inclusiv dreptunghiulare. In cazul versiunii VLQ valvele au o sectiune transversala patrata, in timp ce versiunea VLC are o sectiune transversala circulara deschisa, iar versiunea VLR este dreptunghiulara. Versiunea VLS cu sectiune transversala patrata este dotata cu o unitate de actionare pneumatica integrata in cadrul sau.

 

Valvele ghilotina (sibare) VL se utilizeaza in cazurile in care materialul pulverulent sau granular alimentat prin cadere libera sau transportat trebuie interceptat. Valvele ghilotina pot fi montate pe evacuarea unei palnii sau a unui siloz, la admisiile si evacuarile transportoarelor mecanice si la admisiile stuturilor de incarcare telescopice. Pentru evacuarile transportoarelor optiunea optima este versiunea VLS cu mecanism de actionare pneumatic integrat, datorita dimensiunilor de gabarit compacte.

 

Forma speciala a valvelor ghilotina VL si diversele optiuni pentru design-ul lamei ofera posibilitatea aplicarii lor in toate sectoarele industriale, inclusiv industria alimentara.

 

Caracteristici tehnice:

  • Usor de manevrat
  • Rezistenta ridicata la abraziune
  • Montare usoara si rapida
  • Etansare sigura, fara masuri suplimentare, datorita muchiilor rotunjite de etansare contra prafului, incorporate in invelisul din polimer
  • Cadrul valvei ghilotina este acoperit in intregime cu material compozit pe baza de polimer SINT (la cerere, aprobat de F.D.A. pentru industria alimentara)
  • Lipsa punctelor in care exista riscul de prindere si a pieselor mobile expuse asigura o functionare in conditii de siguranta
  • Montare orizontala sau verticala
  • Etansare eficienta impotriva pulberilor fine si prafului
  • Admisie de serviciu integrat pentru devierea materialului de la etansari si role pentru a reduce uzura
  • Actionari interschimbabile: manuale, pneumatice sau cu motoreductor electric

 

Produse vandute de Proconsil Grup.

 

Video

error: Continut protejat!