Descrierea produsului

Datorita faptului ca furnizeaza o forta centrifuga de 800 - 5.500 kg cu 2, 4, 6 sau 8 poli, gama standard a vibratoarelor industrialecu protectie antiexploziva MVE-D este adecvata pentru aplicatii de recuperare a fluidului de foraj in industria extractiva a petrolului si gazelor, dar si ca echipament de deshidratare a nisipului in operatiuni de fractionare. MVE-D este certificat conform ATEX ExII2GD si ETL clasa I, divizia 1 si clasa II, divizia 1 pentru aplicatii in medii care contin praf sau gaze potential inflamabile pentru care protectia antiexploziva este o cerinta obligatorie. In plus, MVE-D detine un certificat international IECEx.

Descrierea produsului

 Vibratoare industriale cu protectie antiexploziva MVE-D

Vibratoarele industriale MVE-D cu protectie antiexploziva sunt alcatuite dintr-un motor electric amplasat intr-o carcasa turnata robusta proiectata conform cerintelor FMEA, cu greutati excentrice montate pe ambele capete ale arborelui. Datorita caracteristicilor de proiectare speciale si intervalului de toleranta restrans, in cazul unei eventuale explozii in interiorul motorului acesta nu va afecta mediul ambiental. Gama MVE-D cu protectie antiexploziva este adecvata pentru aplicatii in industria petrolului si gazelor, in care aceste caracteristici sunt obligatorii.
Vibratoarele industrialecu protectie antiexploziva MVE-D pot fi utilizate ca ajutatoare de curgere in cuve si silozuri pentru imbunatatirea evacuarii materialului sau ca unitati de actionare pentru transport, cernere, deshidratare sau recuperarea lichidului la utilaje vibratoare. In special in industria petrolului si gazelor si, ocazional, in industria de reciclare.
La punerea in functiune a MVE, rotirea greutatilor excentrice genereaza o forta centrifuga sinusoidala. Daca pe utilajul vibrator se monteaza un singur MVE, forta rotativa este generata de miscarea circulara a utilajului. Daca pe acelasi utilaj se monteaza paralel doua unitati MVE cu miscare de rotatie contrara, acestea genereaza o forta liniara care determina miscarea liniara a utilajului. Utilizarea miscarii circulare sau liniare depinde de aplicatie.
In majoritatea aplicatiilor din industria petrolului si gazelor, la fiecare utilaj se utilizeaza 2 vibratoare industriale MVE pentru a genera o miscare liniara.
Caracteristici:
 • Forta centrifuga: 800 ~ 5.500 kg
 • Bobine impregnate in vacuum, izolate cu materiale izolante din clasa F
 • Lagare de cea mai buna calitate
 • Carcasa robusta, conforma cu cerintele FMEA

 

Avantaje:

 • Certificare conform ATEX ExII2GD si ETL clasa I, divizia 1 si clasa II, divizia 1 pentru medii periculoase care contin praf sau gaze inflamabile.
 • Gama larga de forte centrifuge, pentru toate aplicatiile posibile.
 • Gama larga de versiuni de tensiune pentru a corespunde specificatiilor electrice din toata lumea.
 • Capace de masa din otel inoxidabil.

 

Solutii in functie de sector:

Industria grea:

 • Industria de extractie gaz si titei.
 • Turnatorii de fier si otel, cocserii.
 • Centrale hidroelectrice (Manipularea cenusi zburatoare de hidrocarburi).
Instalatii si Echipamente:
 • Echipamente cu tehnologii de vibrare.

Produse vandute de Proconsil Grup.

error: Continut protejat!