Descrierea produsului

Datorita faptului ca furnizeaza o forta centrifuga de 50 - 10.000 kg cu 2, 4, 6 sau 8 poli, vibratoarele industrialeMVE-E cu siguranta sporita sunt adecvate pentru aplicatii in care se impune un grad mai ridicat de protectie in medii periculoase. MVE-E detine certificat ATEX ExII2GD pentru aplicatii in medii cu continut de praf sau gaze inflamabile, dar si certificat international IECEx

Descrierea produsului

Vibratoare industriale – gama dedicata sigurantei sporita MVE-E

Vibratoare industriale – gama dedicata sigurantei sporita MVE-E sunt alcatuite dintr-un motor electric amplasat intr-o carcasa turnata robusta proiectata conform cerintelor FMEA, cu greutati excentrice montate pe ambele capete ale arborelui. Caracteristici constructive si materiale speciale pentru prevenirea generarii de scantei in interiorul motorului.
Vibratoarele industrialeMVE-E cu siguranta sporita pot fi utilizate ca ajutatoare de curgere pentru imbunatatirea evacuarii materialelor din cuve si silozuri sau ca unitati de actionare a utilajelor vibratoare, in multiple scopuri, cum ar fi transportul, cernerea, dimensionarea sau compactarea, in diverse sectoare industriale.
La punerea in functiune a MVE-E, rotirea greutatilor excentrice genereaza o forta centrifuga sinusoidala. Daca pe utilajul vibrator se monteaza un singur MVE, forta rotativa este generata de miscarea circulara a utilajului. Daca pe acelasi utilaj se monteaza paralel doua unitati MVE cu miscare de rotatie contrara, acestea genereaza o forta liniara care determina miscarea liniara a utilajului. Utilizarea miscarii circulare sau liniare depinde de aplicatie.
Datorita materialelor si constructiei speciale, Vibratoarele industriale MVE-E cu siguranta sporita sunt adecvate si in medii extrem de periculoase.
Caracteristici tehnice:
  • Forta centrifuga: 50 ~ 10.000 kg
  • Bobine impregnate in vacuum, izolate cu materiale izolante din clasa F
  • Lagare de cea mai buna calitate si carcasa robusta conforma cu cerintele FMEA

 

Produse vandute de Proconsil Grup.

error: Continut protejat!