Descrierea produsului

Datorita faptului ca furnizeaza o forta centrifuga de 1.200 sau 1.400 kg cu 8 sau 10 poli, vibratoarele industrialeMVE pentru morarit sunt destinate utilizarii la masini de cernut pentru purificarea grisului, inima oricarei mori. „MVE pentru morarit” detine certificat ATEX ExII3D pentru aplicatii in aer liber, in medii periculoase care contin praf potential exploziv.

Descrierea produsului

Vibratoarele industriale pentru morarit MVE-Milling

Vibratoarele industriale pentru morarit MVE-Milling sunt alcatuite dintr-un motor electric amplasat intr-o carcasa turnata robusta proiectata conform cerintelor FMEA, cu greutati excentrice montate pe ambele capete ale arborelui si un lagar cu role supradimensionat pentru conditii grele de lucru.
Fiecare purificator de gris este dotat cu doua vibratoare industriale„MVE pentru morarit” montate paralel, utilizand forta centrifuga liniara pentru a goli prin scuturare unitatea de cernere la frecventa joasa si amplitudine mare. Aceasta s-a dovedit cea mai buna combinatie pentru obtinerea unei separari fine si precise.
Vibratoarele sunt disponibile doar cu motoare cu 8 sau 10 poli, deoarece in aceasta aplicatie este nevoie de o turatie redusa.
Vibratoarele industriale„MVE pentru morarit” sunt destinate utilizarii la masini de cernut pentru purificarea grisului, in care granulele de diferite dimensiuni sunt separate si clasificate fin.
Caracteristici:
  • Forta centrifuga: 1.200 sau 1.400 kg; 8 sau 10 poli
  • Bobine impregnate in vacuum, izolate cu materiale izolante din clasa F
  • Lagare cu role supradimensionate si carcasa robusta conforma cu cerintele FMEA
  • Certificat ATEX ExII3D pentru medii periculoase care contin gaze inflamabile

 

Solutii in functie de sector
Industria alimentara:
– Macinarea orezului.
– Prelucrarea hranei animaliere.
– Aditivarea si prelucrarea hranei animaliere.

 

Produse vandute de Proconsil Grup.

 

error: Continut protejat!